Nieuws

Activiteiten actief lidmaatschap

Bij het lanceren van onze nieuwe website is bij de eerste keer inloggen ook gevraagd of je interesse had om actief lid van OAV te worden. Een mooi groepje heeft hier enthousiast op gereageerd, dus we hebben hier de eerste activiteiten voor gepland. Benieuwd wat er voor moois gepland staat? Lees dan vooral verder!

Lees meer...


10 juni Oud-ledendag; inschrijvingen geopend!

Op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag, zijn alle oud-leden van Asopos, de Vliet en Asopos de Vliet welkom voor de jaarlijkse grote oud-ledendag. Dit jaar wordt de dag georganiseerd samen met Bestuur Pronk (1999-2000) en ligt de nadruk op de generatie uit de jaren ’90. Echter zijn andere generaties ook meer dan welkom om aan te sluiten. Deze dag mag je niet missen. Meld je direct aan via onze website!

Lees meer...


Update vanaf AV

Het nieuwe jaar begon voor de wedstrijdsectie met de intraining. Dit jaar was dit een erg grote groep aan eerstejaars wedstrijdroeiers en vooral middengroepers. Kort hierop gingen de eerstejaars boten samen met de opleidings- en clubboten op trainingskamp naar Brugge. Daar werd een weekend hard trainen afgesloten met een centrale sparsessie tussen alle boten. 

Lees meer...


Word actief lid!

Er is een nieuw soort lidmaatschap beschikbaar voor jou als OAV-lid: het ‘actief lidmaatschap’. Wil je graag wat meer uit je lidmaatschap van OAV halen? Dan kun je ‘actief’ lid worden! Als actief lid krijg je een hoop mooie extra’s die op de afbeelding te zien zijn.

Lees meer...


OAVeest op 30 maart!

Zaterdag 30 maart worden nostalgische tijden herleefd in de sociëteit Victoria Regia! Deze avond zorgt Oud-Asopos de Vliet er namelijk voor dat jij samen met je oud-ploeggenoten nog één keer een feest à la Asopos kunt beleven. 

Lees meer...