Nieuws

Poolen met OAV

Vind jij het leuk om wat mee met OAV te doen? Wordt dan actief lid! We organiseren regelmatig activiteiten voor onze actieve leden.

Op 16 april gaan we poolen met deze groep. In het leukste poolcafé van Leiden: The Church, liggen de groene lakens er van 19:30 tot 21:00 speciaal voor ons glad bij. Kom een balletje tikken met andere oud-leden of doe een drankje aan de bar. Aanmelden kan hier!

Lees meer...


Chequeborrel - 21 november

Afgelopen jaar mocht Asopos de Vliet dankzij jou bijdrage €20.000 bijschrijven op de rekening. Benieuwd wat er dit jaar op de cheque staat? Kom dan op 21 november naar de sociëteit voor de chequeborrel. Voor leden van OAV een leuk moment om even bij te kletsen aan de vertrouwde bar van de Victoria Regia.

Vanaf 20:00 staat het bestuur van OAV klaar om de leden te ontvangen. De cheque-uitreiking zal een half uurtje later plaatsvinden. Wij regelen de hapjes!

Lees meer...


Vacature - Bestuurder gezocht!

Oud-Asopos de Vliet is de oud-ledenvereniging van de Vliet, Asopos en Asopos de Vliet. Wij zijn dé plek voor iedereen die bij Asopos de Vliet betrokken wil blijven door herinneringen te delen en de vereniging te ondersteunen met raad en daad. Met ruim 550 leden en meer dan 12 activiteiten per jaar brengen we oud-leden samen. Bovendien ondersteunen we Asopos de Vliet jaarlijks met een flinke financiële bijdrage: in 2019 doneren wij €21.000 aan de A.L.S.R.V.. Om dit alles in goede banen te leiden zoeken wij een enthousiaste bestuurder.

Lees meer...


Aangepast programma oud-ledendag

Vanwege de hoeveelheid aanmeldingen is besloten voor de oud-ledendag van 2e Pinksterdag een compact programma te organiseren omdat dit beter past bij het aantal aanmeldingen. Het nieuwe programma is als volgt:

15:00 ALV van Oud-Asopos de Vliet
16:00 Aanvang borrel
17:00 Botendoop
18:00 Eind borrel

Oud-Asopos de Vliet regelt de eerste drankjes en hapjes bij de borrel. Je kunt je nog aanmelden via de site, of natuurlijk gewoon langskomen. Kijk voor meer informatie op de inschrijfpagina.

Lees meer...


Activiteiten actief lidmaatschap

Bij het lanceren van onze nieuwe website is bij de eerste keer inloggen ook gevraagd of je interesse had om actief lid van OAV te worden. Een mooi groepje heeft hier enthousiast op gereageerd, dus we hebben hier de eerste activiteiten voor gepland. Benieuwd wat er voor moois gepland staat? Lees dan vooral verder!

Lees meer...