Nieuws

OAV Zomerborrel

Langzaam start alles weer op. Ook op Asopos zijn de eerste fysieke borrels al geweest. Voor OAV een mooie reden om in plaats van de online activiteiten een offline samenkomst te plannen! 

Op vrijdag 24 juli organiseren wij een VrijMiBo op Asopos de Vliet. Vanaf 17:00 zijn jullie welkom op de Zijlstroom. Wij regelen de eerste drankjes. Ook is er de mogelijkheid om een pizza mee te eten.

Lees meer...


Derde stay @ home activiteit: het moordspel

Omdat de geplande activiteiten van OAV grotendeels niet door kunnen gaan door de corona maatregelen, hebben wij een aantal vervangende activiteiten bedacht. Zo zijn er al twee online pubquizzen gespeeld en staat 11 juni het online moordspel op het programma. 

Lees meer...


Ondersteuning Asopos tijdens Corona

Asopos de Vliet kan onze hulp goed gebruiken. Langzamerhand lijkt een versoepeling van de maatregelen rondom het Coronavirus onderweg. Zoals velen van jullie ook al merken, is dit pas het begin. Veel pijn uit deze crisis wordt later voelbaar. Zo ook voor Asopos.

Lees meer...


OAV online quarantainequiz

OAV helpt de leden de quarantaine door met een mooie pubquiz. Na de eerste editie op 16 april is het 7 mei tijd voor deel twee.

Tussen al het geweld van de online quizjes is de OAV quiz anders dan de andere: je mag namelijke op alle mogelijke manieren proberen om de antwoorden op de vragen te vinden.

Lees meer...


Informatie periodieke gift

Wist je dat het schenken aan Oud-Asopos de Vliet een stuk voordeliger kan? Vervang je contributie door een periodieke gift; dan is het bedrag volledig aftrekbaar van de belasting! In dit bericht geven we je meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Lees meer...