Nieuws

Boudewijn Röell op weg naar Tokyo

In 2007 kwam hij de vereniging binnenlopen, zonder een duidelijk idee wat hij wilde. Ondertussen heeft Olympisch roeier Boudewijn Röell een hele duidelijke ambitie: goud halen op de Olympische spelen in Tokyo. Na zijn bronzen medaille in Rio de Janeiro heeft hij nog geen genoeg gekregen van de roeisport en is zijn wil om te winnen alleen maar gegroeid. Met het project Asopos Row Tokyo zullen wij u op de hoogte houden van de weg die Boudewijn gaat bewandelen naar het hoogst haalbare podium in 2020.

Lees meer...


World rowing cups

Afgelopen anderhalve maand stond in het teken van de drie World Rowing Cups. Boudewijn startte het hele Worldcup seizoen.

Van 1 tot en met 3 juni vond de World Rowing Cup I plaats in Belgrado, Servië. Samen met Mechiel Versluis, Ruben Knab en Bjorn van den Ende startte Boudewijn Röell namens Nederland in de vierzonder. Deze ploeg was onderdeel van de 22 ploegen die door Nederland richting Servië werden gestuurd. Boudewijn plaatste zich met de vierzonder voor de A-finale op zondagochtend. Ingeschreven als NED2 bleven zij de rest van het veld, inclusief NED1, voor en gooiden hoge ogen door de gouden medaille mee naar huis te ne

Lees meer...