Nieuws

Uitreiking cheque

Dankzij jullie steun heeft het bestuur van OAV een prachtige cheque ter waarde van maar liefst €20.000,- aan Asopos mogen overhandigen dit jaar. Op de soosavond van donderdag 10 januari werd dit uiteraard gevierd met de glimlach van huidig AV-voorzitter Tijmen Post, maar ook met een fustje bier en twee treetjes Ice tea namens OAV.

Lees meer...


Botendoop Thomas Roes

Tijdens de intraining is er ook een nieuwe zware 4+ Empacher gedoopt met de naam Thomas Roes. Thomas is Lid van Verdienste en ontving samen met Peter Pettinga als eerste deze titel in 1992. Vandaag de dag is hij nog steeds erg actief in de roeiwereld. Zo is Thomas veel op de wateren te vinden als kamprechter en organiseert hij de langebaanwedstrijd Head of the River Amstel. Gefeliciteerd, Thomas, met deze 'eigen' boot!

Lees meer...


Intraining 2019

Zaterdag 5 januari zijn alle wedstrijdroeiers van Asopos de Vliet intraining gegaan. OAV wenst alle ploegen heel veel succes en een blikrijk seizoen!

Lees meer...


Een gelukkig nieuwjaar gewenst!Lees meer...


Update van Asopos de Vliet

Zo aan het einde van het jaar is het altijd een mooi moment om terug te blikken op de ontwikkelingen die de vereniging in het najaar heeft doorgemaakt. Voor de eerstejaars roeiers zijn de, soms chaotische, opstartmaanden nu voorbij. Eind oktober hebben zij hun eerste wedstrijd gestart, de Asopos Najaarswedstrijden, en hebben hier prima gepresteerd. Kort hierna hebben alle competitieroeiers een ploegje gevormd en na een aantal spannende selectieweken zijn ook de club-, opleidings- en wedstrijdboten bekendgemaakt, deze zijn dit jaar weer goed gevuld. De SGOEPPPATS en NKIR waren een eerste meetmoment waarmee de roeiers en coaches weten waar ze staan in het veld en waar het hardst aan moet worden gewerkt.

Lees meer...