€ 265.170,63

TOTAAL BEDRAG ALLE OAV-DONATIES AAN ASOPOS

Genoeg voor een gloednieuwe vloot

Doneren

Er zijn meerdere manieren om Asopos de Vliet te ondersteunen. Op deze pagina zetten we ze uiteen.

Lid worden
De makkelijkste manier om te doneren is door lid te worden van Oud-Asopos de Vliet. Van je jaarlijkse contributie wordt minimaal 85% aan Asopos gedoneerd. Klik hier en wordt lid!
Ben je al lid van OAV? Je kunt hier inloggen en in je profiel je donatie aanpassen.

Schenking met extra belastingvoordeel
In plaats van het betalen van de contributie kun je er voor kiezen om je bijdrage te betalen als een periodieke gift. Dit valt voor de belastingdienst onder een schenking aan een vereniging. Dit pakt zowel voor jouw portemonnee als voor Asopos de Vliet voordelig uit. We hopen van harte dat je gebruik maakt van deze mooie regeling en dat we Asopos de Vliet daarmee nog verder kunnen ondersteunen! Heb je vragen, kun je altijd contact met ons opnemen via info@oud-asoposdevliet.nl

Legaat of erfenis
Heb je er weleens aan gedacht iets na te laten aan een goed doel, een stichting of vereniging? Je bent dan zeker niet de enige! 
Iets nalaten aan een vereniging kan zowel in de vorm van geld als in de vorm van spullen. Dit worden legaten genoemd. Het is zeker mogelijk iets na te laten aan Asopos de Vliet. Heb je thuis nog oude stukken boot, een riem of bijzonder kledingstuk? Of wil je graag een financiĆ«le schenking nalaten voor de toekomst van de vereniging? Omdat Asopos de Vliet een SBBI is, kan er zelfs een redelijk bedrag geschonken worden zonder schenk- of erfbelasting te betalen. Meer informatie daarvoor vind je hier. Als Oud-Asopos de Vliet beantwoorden wij hierover graag jouw vragen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@oud-asoposdevliet.nl.  

Materiaal doneren
Heb je bijzondere voorwerpen of roeimateriaal wat je wilt doneren aan Asopos de Vliet? Via Oud-Asopos de Vliet kunnen wij zorgen dat alles in goede banen verloopt en op de juiste plaats terecht komt. 

Overige
Wil je Asopos helpen door midden van kennis, een zakelijke dienst of iets anders? Wij zorgen er graag voor dat het bij de juiste personen terecht komt. Neem contact met ons op, en we helpen je verder.