Nieuws

Ondersteuning Asopos tijdens Corona

Asopos de Vliet kan onze hulp goed gebruiken. Langzamerhand lijkt een versoepeling van de maatregelen rondom het Coronavirus onderweg. Zoals velen van jullie ook al merken, is dit pas het begin. Veel pijn uit deze crisis wordt later voelbaar. Zo ook voor Asopos.

Lees meer...


OAV online quarantainequiz

OAV helpt de leden de quarantaine door met een mooie pubquiz. Na de eerste editie op 16 april is het 7 mei tijd voor deel twee.

Tussen al het geweld van de online quizjes is de OAV quiz anders dan de andere: je mag namelijke op alle mogelijke manieren proberen om de antwoorden op de vragen te vinden.

Lees meer...


OAV Werfsprint - Ben jij al lid?

OAV Werfsprint

Er zijn steeds meer oud-leden van Asopos de Vliet lid bij OAV. Een enkeling heeft echter gemist dat OAV flink actief is. De komende periode gaan we met OAV keihard werven. Je kunt zelfs voor een beperkte periode 100% korting krijgen op je lidmaatschap!

Ben je al lid? Denk dan even na welke vrienden van jou zich nog niet hebben ingeschreven. Neem je vrienden mee óf laat ze zich online inschrijven.

Lees meer...


Informatie periodieke gift

Wist je dat het schenken aan Oud-Asopos de Vliet een stuk voordeliger kan? Vervang je contributie door een periodieke gift; dan is het bedrag volledig aftrekbaar van de belasting! In dit bericht geven we je meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Lees meer...


Poolen met OAV

Vind jij het leuk om wat mee met OAV te doen? Wordt dan actief lid! We organiseren regelmatig activiteiten voor onze actieve leden.

Op 16 april gaan we poolen met deze groep. In het leukste poolcafé van Leiden: The Church, liggen de groene lakens er van 19:30 tot 21:00 speciaal voor ons glad bij. Kom een balletje tikken met andere oud-leden of doe een drankje aan de bar. Aanmelden kan hier!

Lees meer...