Nieuws

OAV Werfsprint - Ben jij al lid?

OAV Werfsprint

Er zijn steeds meer oud-leden van Asopos de Vliet lid bij OAV. Een enkeling heeft echter gemist dat OAV flink actief is. De komende periode gaan we met OAV keihard werven. Je kunt zelfs voor een beperkte periode 100% korting krijgen op je lidmaatschap!

Ben je al lid? Denk dan even na welke vrienden van jou zich nog niet hebben ingeschreven. Neem je vrienden mee óf laat ze zich online inschrijven.

Lees meer...


Informatie periodieke gift

Wist je dat het schenken aan Oud-Asopos de Vliet een stuk voordeliger kan? Vervang je contributie door een periodieke gift; dan is het bedrag volledig aftrekbaar van de belasting! In dit bericht geven we je meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Lees meer...


Poolen met OAV

Vind jij het leuk om wat mee met OAV te doen? Wordt dan actief lid! We organiseren regelmatig activiteiten voor onze actieve leden.

Op 16 april gaan we poolen met deze groep. In het leukste poolcafé van Leiden: The Church, liggen de groene lakens er van 19:30 tot 21:00 speciaal voor ons glad bij. Kom een balletje tikken met andere oud-leden of doe een drankje aan de bar. Aanmelden kan hier!

Lees meer...


Chequeborrel - 21 november

Afgelopen jaar mocht Asopos de Vliet dankzij jou bijdrage €20.000 bijschrijven op de rekening. Benieuwd wat er dit jaar op de cheque staat? Kom dan op 21 november naar de sociëteit voor de chequeborrel. Voor leden van OAV een leuk moment om even bij te kletsen aan de vertrouwde bar van de Victoria Regia.

Vanaf 20:00 staat het bestuur van OAV klaar om de leden te ontvangen. De cheque-uitreiking zal een half uurtje later plaatsvinden. Wij regelen de hapjes!

Lees meer...


Vacature - Bestuurder gezocht!

Oud-Asopos de Vliet is de oud-ledenvereniging van de Vliet, Asopos en Asopos de Vliet. Wij zijn dé plek voor iedereen die bij Asopos de Vliet betrokken wil blijven door herinneringen te delen en de vereniging te ondersteunen met raad en daad. Met ruim 550 leden en meer dan 12 activiteiten per jaar brengen we oud-leden samen. Bovendien ondersteunen we Asopos de Vliet jaarlijks met een flinke financiële bijdrage: in 2019 doneren wij €21.000 aan de A.L.S.R.V.. Om dit alles in goede banen te leiden zoeken wij een enthousiaste bestuurder.

Lees meer...