Nieuws

Vacature - Bestuurder gezocht!

Oud-Asopos de Vliet is de oud-ledenvereniging van de Vliet, Asopos en Asopos de Vliet. Wij zijn dé plek voor iedereen die bij Asopos de Vliet betrokken wil blijven door herinneringen te delen en de vereniging te ondersteunen met raad en daad. Met ruim 550 leden en meer dan 12 activiteiten per jaar brengen we oud-leden samen. Bovendien ondersteunen we Asopos de Vliet jaarlijks met een flinke financiële bijdrage: in 2019 doneren wij €21.000 aan de A.L.S.R.V.. Om dit alles in goede banen te leiden zoeken wij een enthousiaste bestuurder.

Lees meer...


Aangepast programma oud-ledendag

Vanwege de hoeveelheid aanmeldingen is besloten voor de oud-ledendag van 2e Pinksterdag een compact programma te organiseren omdat dit beter past bij het aantal aanmeldingen. Het nieuwe programma is als volgt:

15:00 ALV van Oud-Asopos de Vliet
16:00 Aanvang borrel
17:00 Botendoop
18:00 Eind borrel

Oud-Asopos de Vliet regelt de eerste drankjes en hapjes bij de borrel. Je kunt je nog aanmelden via de site, of natuurlijk gewoon langskomen. Kijk voor meer informatie op de inschrijfpagina.

Lees meer...


Activiteiten actief lidmaatschap

Bij het lanceren van onze nieuwe website is bij de eerste keer inloggen ook gevraagd of je interesse had om actief lid van OAV te worden. Een mooi groepje heeft hier enthousiast op gereageerd, dus we hebben hier de eerste activiteiten voor gepland. Benieuwd wat er voor moois gepland staat? Lees dan vooral verder!

Lees meer...


10 juni Oud-ledendag; inschrijvingen geopend!

Op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag, zijn alle oud-leden van Asopos, de Vliet en Asopos de Vliet welkom voor de jaarlijkse grote oud-ledendag. Dit jaar wordt de dag georganiseerd samen met Bestuur Pronk (1999-2000) en ligt de nadruk op de generatie uit de jaren ’90. Echter zijn andere generaties ook meer dan welkom om aan te sluiten. Deze dag mag je niet missen. Meld je direct aan via onze website!

Lees meer...


Update vanaf AV

Het nieuwe jaar begon voor de wedstrijdsectie met de intraining. Dit jaar was dit een erg grote groep aan eerstejaars wedstrijdroeiers en vooral middengroepers. Kort hierop gingen de eerstejaars boten samen met de opleidings- en clubboten op trainingskamp naar Brugge. Daar werd een weekend hard trainen afgesloten met een centrale sparsessie tussen alle boten. 

Lees meer...