Nieuws

Besturendiner: Save the date

Door alle recente versoepelingen durven we langzaam weer te dromen over grotere evenementen. Zo ook ons 5-jaarlijkse oud-besturendiner. Een evenement waarbij alle oud-bestuursleden van Asopos samen komen om te dineren terwijl er waardevolle herinneringen worden opgehaald. Dit jaar willen wij dit evenement organiseren op zaterdag 30 oktober 2021, uiteraard als de maatregelen dat toestaan. Schrijf ‘m dus alvast met potlood in de agenda! Wil jij graag meedenken of helpen bij de organisatie van dit evenement? Stuur dan een mailtje naar info@oud-asoposdevliet.nl.

Lees meer...


Welkom bij het OAV bestuur

Wij hebben twee nieuwe bestuursleden. Welkom Hidde & Susanne! Tijd voor een kleine voorstelronde.

Lees meer...


Update vanuit Asopos - juni

Aankomend lustrum 
Afgelopen jaar hebben we een al vlietlustrum, waarvoor binnenkort nog een afsluitend gala plaats zal vinden, mogen vieren maar aankomend jaar staat er nog iets groters op de planning: het 60e lustrum van Asopos de Vliet! Langzaamaan wordt steeds meer bekend over hoe onder andere het pakje, de bladen en de activiteitenkalender eruit zullen gaan zien. Bekijk hieronder alvast een sneak peek! 

Lees meer...


Update vanuit Asopos de Vliet

De maand april werd op Asopos de Vliet afgetrapt met de Lente Open Week. Het zonnige weer en de goede organisatie van de LenCo zorgden voor een geslaagde week! Met meer mogelijkheden voor de sport stonden veel studenten te popelen om zich bij een roeivereniging in te schrijven en hebben we maar liefst 55 lenteleden mogen verwelkomen.

Lees meer...


Nieuwe online activiteit: online escaperoom!

Wegens afgelasting van de escaperoom op 26 maart hebben we een herkansingsdatum: 15 april! Over precies een week zullen we ons weer op een online mysterie storten en deze zo snel mogelijk proberen op te lossen.
Voor de deelnemers van vorige keer is het leuk om te weten dat het een zelfde soort escaperoom is en we het ook weer in teams laten plaatsvinden. Geef je dus solo, duo of als team op. Dan delen wij je in of kun je met jouw commissie-, ploeg- of huisgenoten meedoen. We starten om 20:00 en hebben achteraf de gebruikelijke borrel.

LET OP! Nog maar één week om je aan te melden!

Lees meer...