Nieuws

Samenwerking carrière commissie Asopos

Enkele maanden geleden is er een nieuwe commissie gevormd op de vereniging: de Carrièrecommissie. Deze commissie is opgericht om de leden van Asopos de Vliet te stimuleren in hun professionele ontwikkeling, door het aanbieden van gerichte workshops omtrent bijvoorbeeld (online) solliciteren, of door leden te plaatsen bij banen of stages bij partners van Asopos. Nu zouden we ook graag de leden van OAV betrekken bij deze activiteiten. Zou je willen bijdragen aan deze activiteiten door bijvoorbeeld een workshop te geven over jullie expertise(s), te vertellen over jullie carrièrepad of met het helpen van het organiseren van (fysieke) activiteiten? Of heb je interesse om zelf deel te nemen aan deze activiteiten? Neem dan contact op met de carrierecommissie via carriere@asopos.nl of via de social media kanalen.

Lees meer...


Foto-album mét mooie verhalen

Na onze oproep om mooie oude beelden door te sturen naar OAV, hebben we een aantal bijzondere plaatjes mogen ontvangen van Cees Pieterse. Niet alleen de foto's zijn bijzonder, ook een aantal anekdotes over de afbeeldingen worden in het archief warm ontvangen.

"ik heb in mijn laatste jaar als actief roeier in 1974 de fotografische chaos van 1962 -1974 in albums op orde gebracht met jaartallen en namen (!). Dat was een enorme klus, maar mijn historisch geweten won het van de enorme  wanorde in het archief."

Lees meer...


Bestuursleden gezocht

Het OAV bestuur is op zoek naar versterking. Wegens het afscheid nemen van twee bestuursleden ontstaat er ruimte voor nieuwe mensen die zich voor OAV in willen zetten. We zoeken mensen die nog niet heel lang weg zijn bij Asopos de Vliet, omdat we zo een sterke verbinding kunnen leggen tussen OAV en de vereniging. Daarmee is het een perfect projectje voor mensen die in de herfst van hun Asopos-carriere zitten, maar nog wel graag een bijdrage willen doen.

Kijk voor meer informatie in de vacature. Heb je vragen? Stuur dan je bericht naar info@oud-asoposdevliet.nl.

Lees meer...


Archief filmpje

Afgelopen december kregen wij van oud-lid Bas Kreuger een filmpje uit 1989 van een Dwarsweteringtraining plus wat scenes uit het oude krachthok en van de eerste ergometer van Asopos. Diederik Kool, een van de roeiers in de acht op de film, had een kennis die bij Studio Sport werkte en zij zouden zijn eerstejaarsacht filmen bij de Head. Daar kwam iets tussen en als goedmakertje zijn ze later teruggekomen en hebben een dagje trainen op Asopos gefilmd.

Lees meer...


OAV escaperoom

Zoals eerder aangekondigd zal op 15 januari de eerste online activiteit van 2021 plaatsvinden. Je belandt met mede-OAV leden in een escaperoom en hebt de hele avond om hieruit te ontsnappen. Je wordt door ons ingedeeld met jouw medespelers en kunt je met maximaal 3 personen opgeven. Heb jij ook zo'n behoefte om te ontsnappen uit jouw winter- en quarantainedip? Geef je dan op door te mailen naar info@oud-asoposdevliet.nl. Vergeet hierbij niet te vermelden welke online escaperooms jij al hebt gespeeld, dan proberen we daar zo veel mogelijk rekening mee te houden. 

Lees meer...