Samenwerking carrière commissie Asopos

Enkele maanden geleden is er een nieuwe commissie gevormd op de vereniging: de Carrièrecommissie. Deze commissie is opgericht om de leden van Asopos de Vliet te stimuleren in hun professionele ontwikkeling, door het aanbieden van gerichte workshops omtrent bijvoorbeeld (online) solliciteren, of door leden te plaatsen bij banen of stages bij partners van Asopos. Nu zouden we ook graag de leden van OAV betrekken bij deze activiteiten. Zou je willen bijdragen aan deze activiteiten door bijvoorbeeld een workshop te geven over jullie expertise(s), te vertellen over jullie carrièrepad of met het helpen van het organiseren van (fysieke) activiteiten? Of heb je interesse om zelf deel te nemen aan deze activiteiten? Neem dan contact op met de carrierecommissie via carriere@asopos.nl of via de social media kanalen.

Tevens zou je ook aan kunnen geven graag leden van Asopos te willen werven voor banen of stages bij het bedrijf waar jullie werkzaam zijn, dan zouden we hier ook in kunnen bemiddelen.

We hopen vele van jullie antwoorden tegemoet te zien komen! Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen jullie altijd een mailtje sturen naar info@oud-asoposdevliet.nl of carriere@asopos.nl.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van de commissie? Mail dan naar carriere@asopos.nl.