OAVeest op 30 maart!

Zaterdag 30 maart worden nostalgische tijden herleefd in de sociëteit Victoria Regia! Deze avond zorgt Oud-Asopos de Vliet er namelijk voor dat jij samen met je oud-ploeggenoten nog één keer een feest à la Asopos kunt beleven. 

Uiteraard gaan we tot de late uurtjes door, maar we beginnen leeftijdsvriendelijk met een uur borrelen om 20:00 uur. OAV zorgt voor de bittergarnituur en een welkomstdrankje. Om 21:00 uur begint de tijdreis door de hits van vroeger. Elk half uur zorgt de AVOD ervoor dat er een ander decenium aan hits, inclusief visuele ondersteuning, voorbij komt. Zo zijn van 21:00 tot 21:30 uur als eerste de 60's aan de beurt, om de reis tussen 23:30-00:00 te eindigen met de hits van de laatste jaren. Van 00:00 uur tot laat is het dan tijd om los te gaan op alle Asopos hits die dan nog niet voorbij zijn gekomen.

Je hoeft niet bang te zijn dat je halverwege het feest honger krijgt, want ook extra brandstof in de vorm van een midnight snack is gewoon op het feest verkrijgbaar.  

Trommel dus al je roeivriend(inn)en van voorheen op voor deze walk down memory lane en noteer de avond van zaterdag 30 maart met dikke letters in de agenda!