10 juni Oud-ledendag; inschrijvingen geopend!

Op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag, zijn alle oud-leden van Asopos, de Vliet en Asopos de Vliet welkom voor de jaarlijkse grote oud-ledendag. Dit jaar wordt de dag georganiseerd samen met Bestuur Pronk (1999-2000) en ligt de nadruk op de generatie uit de jaren ’90. Echter zijn andere generaties ook meer dan welkom om aan te sluiten. Deze dag mag je niet missen. Meld je direct aan via onze website!

Programma
12:00     Ontvangst
12:30     Aanvang programma
13:00     Lunch
14:00     OAV ALV, Rondleidingen door het gebouw, aanvang borrel
15:00     Botendoop en vrij roeien
16:00     Voortzetting borrel en einde officieel programma
19:00     Mogelijkheid om mee te eten op Asopos de Vliet
20:00     Sociëteitsavond Asopos de Vliet

Kosten
De kosten van de dag bedragen €12,50 per persoon. Hierbij zit inbegrepen:
Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
- Luxe lunch
- Onbeperkte borrel met luxe hapjes
- Rondleiding langs het gebouw en terrein van Asopos de Vliet
- Mogelijkheid tot roeien en deelname Onderlinghe Kampioenschappen

De kosten voor kinderen (tot 12 jaar) bedragen €7,50 per kind. Dit is inclusief een eenvoudig animatieprogramma. OAV verzorgt samen met Asopos tot 16:00 een leuk programma voor kinderen, zodat de ouders rustig kunnen borrelen.

Roeien
Afhankelijk van het weer is het mogelijk om te roeien. Neem vooral sportkleding mee. Bovendien is het ook mogelijk om met een boot deel te nemen aan de Onderlinghe Kampioenschappen. Wanneer je dat wilt kun je dit aangeven door een e-mail te sturen naar info@oud-asoposdevliet.nl.

Kledingruil
De duurzaamheidscommissie van Asopos zal deze dag een kleding(ruil)markt organiseren. Geef je oude verenigingskleding een mooie bestemming en neem deze mee om een nieuw lid blij te maken. Het is niet voor te stellen, maar vooral de oude ‘Bavaria Malt’ shirts zijn een heus collectors-item geworden. Dassen en overige ploeg- en commissiekleding is meer dan welkom.

Locatie
Zoals ieder jaar zal het evenement plaatsvinden bij Asopos de Vliet op de Zijlstroom 137 in Leiderdorp. Het is mogelijk hier gratis voor de deur te parkeren.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website van Oud-Asopos de Vliet. Je hoeft (nog) geen lid te zijn van OAV om aan deze dag deel te nemen. Je kunt je aanmelden via deze link.

Ben je nog geen lid van OAV? Je kunt je via de website direct inschrijven zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste activiteiten van Oud-Asopos de Vliet.