OAV Werfsprint - Ben jij al lid?

OAV Werfsprint

Er zijn steeds meer oud-leden van Asopos de Vliet lid bij OAV. Een enkeling heeft echter gemist dat OAV flink actief is. De komende periode gaan we met OAV keihard werven. Je kunt zelfs voor een beperkte periode 100% korting krijgen op je lidmaatschap!

Ben je al lid? Denk dan even na welke vrienden van jou zich nog niet hebben ingeschreven. Neem je vrienden mee óf laat ze zich online inschrijven.

Oud-Asopos de Vliet is er voor jou! Of je nu oud-wedstrijdroeier, voormalig commissietopper of ongedwongen vrijetijdsroeier bent: er valt genoeg te beleven. Daarom geven we jou de kans om één jaar gratis lid te worden van OAV. Schijf jij je voor 1 juni in? Dan is het eerste jaar kosteloos!

We organiseren deze periode een hoop mooie activiteiten. Kom kijken wat je gemist hebt!

7 maart                OAVFeest | Verzoekjesfestijn

Het grote feest van OAV. Kom met je oude ploeg, huis of commissie uit je dak gaan op alle oude hitjes. Weet jij precies welke dansvloerknaller je wilt horen? Sponsor jouw verzoekje en hij wordt gegarandeerd gedraaid! Let op: we vragen alle niet-leden zich in te schrijven bij OAV. Dit kan gratis en brengt geen verplichtingen met zich mee. Geen zin om in de rij te staan? Schrijf je dan alvast in via dewebsite.

16 april                 Poolen in Leiden

Een gezellige borrelavond in het mooiste poolcafé van Leiden. Daag de concurrentie uit op de groene mat of klets gezellig bij aan de bar!

10 mei                  BBQ en roeimiddag

Heb je zin om weer eens in de boot te stappen? Heerlijk in het zonnetje de DW af te gaan? Kom dan op 10 mei roeien op Asopos. Je kunt je aanmelden met je ploeg of individueel. Wij regelen de boot en alles wat je nodig hebt voor een leuke roeimiddag. Aan het einde van de dag zorgen we dat er een heerlijke barbecue wordt georganiseerd.

1 juni                    Oud-ledendag

De jaarlijkse Oud-ledendag krijgt een nieuw jasje. We organiseren een complete dag met een aantal bijzondere activiteiten. Vanaf de lunch tot het begin van de avond is er meer dan genoeg te beleven op Asopos. Het exacte programma maken we later bekend, maar we kunnen wel verklappen dat je dit niet wilt missen. Tevens is dit het einde van OAV Werfsprint, dus schrijf je nog snel in voor OAV!